top-about

Our Story

New York, 1965. En parfumesælger ved navn Alan Stillman går ind i en bar, beliggende på First Avenue og 63. Street.  Hans idé var at tiltrække trendy modeller og stewardesser i kvarteret ved, at pynte den beskedne ølbar op. Egenhændigt, vendte parfumesælgeren den beskedne lille bar til en øjeblikkelig succes. Han kaldte det TGI Fridays™.

Bygget på en arv af fantastisk mad, opfindsomme drinks, er Fridays ™ blevet et yndlingssted hvor venner samles for,  at nyde en afslappet aften sammen. Vi har bragt verden berømte retter, så som Loaded potato skins, Chicken Fingers, Buffalo Wings, Jack Daniels Grill® og klassiske cocktails som vores Signature Margarita og Ultimate Mudslide. Showet bartenderne kører hver aften, imens de serverer gæster er blevet legendarisk for ikke, at nævne vores tjeneres ustoppelige service og uendelige smil. I dag har vi mere end 931 TGI Fridays™ i mere end 60 lande verden over. Og da hver dag er en fredag på TGI Fridays™, giver det  6517 fredage™ hver eneste uge.

En fyr går ind i en bar. Halvtreds år senere, er festen stadigvæk igang.

Fridays™ today

TGI Fridays™ åbnede i New York i 1965. Siden da er TGI Fridays™ vokset til mere end 900 restauranter i flere end 60 lande, heriblandt steder som Filippinerne, Saudi Arabien og Kina.